Dominacija se nastavlja!

Jedan je Nole! 🏆💪

Neverovatan preokret i fantastična pobeda najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića glavna je tema ovog ponedeljka!

O ogromnom podvigu će se pričati i u narednim danima, a kada se pogleda nova rang lista najboljih tenisera sveta, svim navijačima srpskog tenisera bude toplo oko srca! 😍

Mnogi su pred Rolan Garos želeli da "smaknu" Novaka sa 1. mesta svetske liste, a sada kada se taj Grend slem turnir završio, Nole ne samo da je ostao na mestu koje mu pripada, već je i drastično uvećao prednost!

Najbolji teniser sveta čvrsto čuva tron i nema protivnike koji bi mogli da ga ugroze!

Nole je ovog ponedeljka upisao 325 nedelju na vrhu svetske liste sa ukupno 12.113 bodova, dok drugoplasirani Danil Medvedev ima 1.970 manje. Noletov najveći rival Rafael Nadal zadržao je 3. mesto i ovog ponedeljka ima čak 3.483 poena manje od srpskog tenisera!

Foto: atptour.com

Stefanos Cicipas se popeo na 4. mesto i tako ostavio Dominika Tima na 5. poziciji. A zanimljivo je da Švajcarac Rodžer Federer i dalje drži 8. mesto, ali ima čak 7.048 bodova manje od Novaka! 😅

Za 2 nedelje sledi novi Grend slem turnir Vimbldon na kome je Nole apsolutni favorit i preti najvećim rivalima da će nakon osvojenih 19 titula sa prestižnih turnira osvojiti i 20. titulu i tako se izjednačiti sa Špancem i Švajcarcem 1. put u istoriji!

Autor: redportal.rs

#Grend Slem

#atp

#novak djokovic

#rang lista

#titula