Nova "ispala" za Barsu na pomolu

Iako je Žoržinjo Vajnaldum iz Liverpula mesecima bio projektovan kao novo pojačanje Barse nakon što mu istekne ugovor u Engleskoj, od tog posla izvesno neće biti ništa zato što je u trku uleteo PSŽ, ponudio više novca i Vajnaldum je promenio rutu.

Ovo sada postaje već pravi rat između Barselone i Pari Sen Žermena koji tinja još od rekordnog transfera Nejmara iz Katalonije u Pariz za 222.000.000 evra. Međutim, Pari Sen Žermen nije jedini koji planira da otima planirana pojačanja Barseloni i Vajnaldum nije jedini igrač koji se premišlja.

Memfis Depaj se nalazi sada u ozbiljnoj dilemi kada je u pitanju sledeći korak u karijeri. Pored Barselone za koju se smatralo da je sledeća destinacija, sada u igru ulazi Juventus koji nudi čak 3.000.000 evra po sezoni više.

Tu sumu Barselona ne može da isprati, pogotovo ako se u obzir uzme finansijska kriza u kojoj se klub nalazi, kao i izostanak bilo kakvog ulaznog kapitala. Ne nazire se ozbiljna prodaja za nekog igrača, a i ogromna sredstva se planiraju za novi Mesijev ugovor.

Izgleda je došlo vreme u kom samo novac odnosi prevagu u fudbalu.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#Transferi

#fudbal