Nema ko ne juri srpskog asa

Sprema se transfer bomba u evropskom fudbalu prema informacijama koje šalje jedan od glavnih specijalista za transfere u Italiji Đanluka di Marcio, a ona glasi - Atletiko Madrid daje 60.000.000 evra za Dušana Vlahovića!

Dušan Vlahović je u poslednjoj sezoni u Seriji A dao čak 21 gol, čime je srušio rekord legendarnoj Gabrijela Batistute. Zbog ovakvog podatka, ali i neverovatnih fudbalskih kvaliteta, gotovo svi platežno moćni evropski klubovi su stali u red za kupovinu srpskog napadača.

Ono što se možda neće svideti Dušanu Vlahoviću jeste plan Atletiko Madrida da u prvoj sezoni prođe proces adaptacije i bude određena vrsta bekap opcije za Luisa Suareza koji je neprikosnoven na mestu prvog napadača, a da od sezone 2022/23 postane prvi napadač Atletika.

Počelo je sa 40.000.000 evra, sada potraživanja Fiorentine skaču na 60.000.000, međutim, vlasnici kluba iz Toskane bi želeli da zaključaju Vlahovića novim ugovorom što on navodno odbija zato što je stavljena i previsoka otkupna klauzula od 100.000.000 evra.

Vrelo leto očekuje srpskog napadača, to je sigurno.

Autor: redportal.rs

#atletiko madrid

#dušan vlahović

#fiorentina