Ogromno interesovanje dovelo i do pada sajta

Festival Egzit saopštio je danas da je ogromno interesovanje fanova iz Srbije i cele Evrope za jednodnevnim ulaznicama rezultovalo u utorak rasprodajom prvog kontigenta za rekordnih šest minuta, ali i padom festivalskog sajta.

Kako je navedeno, i nakon povećanja cena navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Egzitov sajt zbog ogromne posete otežano radio ceo dan.

- Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu. Očekujemo da, kao i na prvom Egzitu, dođe do katarze nagomilane i potisnute energije, što će pružiti iskustva i uspomene za ceo život - saopšteno je iz organizacije je Egzit.

Iz festivala su naveli da je trenutno u ponudi ograničena količina jednodnevnih ulaznica za 8, 9. i 11. jul, po promo ceni od 2.290 dinara, uz 40 odsto popusta, dok se ulaznice za 10. jul mogu kupiti po ceni od 2.590 dinara, što je ušteda od 35 odsto u odnosu na finalnu cenu.

Novosadski Egzit biće održan od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili David Geta, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Satori, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i brojni drugi izvođači.

Autor: Tanjug

#EXIT

#Egzit

#Festival

#raspordate karte