Manekenka otkrila da inspiraciju pronalazi u lepim ženama na beogradskim ulicama

Ekipa emisije Whatzuuuup bila je nedavno na otvaranju modnog ateljea manekenke Sofije Milošević koja je ovom prilikom predstavila svoju najnoviju, limitiranu liniju haljina brenda SOFI MILO.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Sofija Milošević svoj brend pokrenula je pre 2 godine i istakla da je mnogo truda uložila na novu liniju haljina. Naime, manekenka je otkrila da je svaku haljinu sama osmislila, te da je samo pripremanje haljina bilo jako zahtevno zbog toga što su sve ručno rađene.

- Ovo je potpuno moj pečat, sve sam ja smišljala - rekla je Sofija i potom otkrila da inspiraciju pronalazi u lepim ženama na beogradskim ulicama.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Ceo život sam okružena lepim ženama. Lepota i lepe žene su nešto što mene inspiriše stalno. Mi kao narod smo veoma lepi i imamo prelepe žene na ulici. Bukvalno inspiraciju dobijam na ulicama Beograda.

Iako je gotovo polovinu svog života živela van granica Srbije, Sofija je kazala da se ipak najlepše oseća kada dođe u Beograd.

- Beograd je nešto čemu se uvek vraćam - rekla je manekenka gledaocima RED TV-a i potom otkrila da jedva čeka da ode sa Lukom i sinom Aleksejem na odmor.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Maštam o tome da ga spustim prvi put u more sa mišićima - ushićeno je izjavila Sofija Milošević, a ceo razgovor sa njom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: RED TV

Autor: redportal.rs

#Sofija Milosevic

#haljine

#linija

#modni atelje

#sofi milo