Aplikacija uvodi promenu kako bi se izbegla "čudna povezivanja"

Neočekivan susret sa bivšim partnerom ili partnerkom na nekom mestu zna da bude prilično neprijatan, ali budući da aplikacije za upoznavanje same po sebi jesu neka vrsta zbirnog mesta za samce, šansa da će vam se to desiti na njoj su dosta velike.

I to se zapravo i dešava relativno često. E sad, najpoznatija takva aplikacija na svetu Tinder, baš zbog toga je rešila da malo koriguje uslugu kako bi korisnicima onemogućila ovakve susrete.

Da se ne bi dešavalo da bilo ko onog drugog preskoči kao potencijalnu osobu s kojom bi želeo da bude, Tinder je uveo opciju blokiranja bivšeg/bivše. Procedura je zapravo jednostavna, samo se ide na opciju Settings gde se blokiraju kontakti koje ne želite da vidite na ovoj aplikaciji, i to je to!

- Možda ne možemo da sprečimo neprijatne susrete u lokalnom kafiću sa vašim bivšim ljubavima, ali možemo da vam damo više kontrole nad vašim iskustvom kada je korišćenje naše aplikacije u pitanju - rekla je Bernadet Morgan, menadžer za poverenje i bezbednost na Tinderu.

Opcija je testirana u Indiji, Japanu i Južnoj Koreji, a korisnici su u proseku stavljali po 12 osoba na ove neželjene liste. Svakako, ko želi može da blokira i one koji nisu bivši.

Samo, ne treba biti ni mnogo izbirljiv. 🤔

Autor: redportal.rs

#Tinder

#blokiraj bivše

#blokiraj bivšeg

#blokiraj bivšu