Selektor Piksi probao neke nove klince

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1. na turneji u Japanu. Orlovi su remizirali sa reprezentacijom Jamajke, bilo je 1:1. Strelac za Jamajku bio je Grej, dok je za Srbiju strelac bio Strahinja Pavlović.

Kao što je ranije poznato Srbija je u Japan otputovala u izmenjenom sastavu, pa su neki igrači imali priliku da debituju za seniorsku reprezentaciju. Ipak, stiče se utisak da su iskusniji morali da vade kestenje iz vatre.

Srbija nije odigrala kako je želela 1. poluvreme, a taj period meča je dobila Jamajka. Posle odlične akcije Grej je uspeo da prevari Nikolića i loptu sprovede u praznu mrežu. Nastavak meča je doneo bolju igru naših momaka, a izjednačujući gol postigao je Strahinja Pavlović i tako pokazao da izrasta u jednog od važnih igrača reprezentacije.

U nadokandi vremena upravo je Pavlović srušio Morisona svestan da će dobiti karton ali i prekinuti napad protivnika. To je razljutilo fudbalera sa Jamajke koji je pokušao da se obračuna sa našim fudbalerom. Na svu sreću sve se brzo smirilo i utakmica je mogla da se privede kraju.

Autor: redportal.rs

#Jamajka

#Srbija

#fudbal

#piksi