Pevačica nije mogla da zadrži suze tokom emisije

Pevačica Milica Todorović gostovala je u emisiji Šok Tok gde se zbog izjave svoje majke Jasmine rasplakala. Naime, Miličina majka govorila je o periodu kada se pevačica takmičila u Zvezdama Granda i tom prilikom otkrila da njihovo finansijsko stanje tada nije bilo idealno, te da pevačica često nije imala gde da prespava kada dođe u Beograd.

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila. Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - kazala je Jasmina, a Milica je zaplakala i potom dodala:

- Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štiti oko sebe. Ja sam počela sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju - rekla je pevačica, prenosi Blic.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

IZVOR: IG / @milicatodorovicofficial

Podsećamo, pevačica je nedavno u emisji AmiG Show dobila ogroman buket crvenih ruža od tajnog obožavaoca, o čemu više možete saznati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#milica todorović

#novac

#pevačica

#takmičenje