Velika ulaganja NBA superstara

Nikola Jokić je pokazao u proteklom periodu koliko voli svoj Sombor, Srbiju i svoje konje, a sada je povodom svoje ljubavi najavio i konkretne poteze.

Poznato je od ranije da Jokić i njegova porodica od ranije ulaži novac u rekonstrukciju somborskog hipodroma i uvoze kvalitetna grla, ali sada su poznati novi detalji o ulaganjima porodice srpskog košarkaša.

Nikola Jokić i njegova porodica uložiće blizu 1.000.000 evra u rekonstrukciju somborskog hipodroma, a u planu je ulaganje i u lokalni košarkaški klub!

Jokići i njihova firma Drim kečer obnoviće hipodrom u Somboru, kojim će i dalje upravljati konjički klub Vojvođanin, što je potvrdio i Nikolin otac Branislav.

- Pošto je Nikolu košarka stvorila, a konje voli, dogovorili smo se da i u jedan i u drugi sport uložimo mnogo volje, rada, truda i sredstava. Naša želja je da košarkaški klub dovedemo do Prve lige Srbije i da se u Somboru igra vrhunska košarka", počeo je Branislav Jokić za Sombornjuz.

- Takođe, svima je poznato da je moj sin veliki Somborac, čak ga i u Americi zovu Somborac, i on želi da po prestanku karijere dođe u svoj grad i da se ovde ozbiljno bavi konjičkim sportom. Zbog toga smo odlučili da uložimo sredstva u somborski hipodrom, naravno, u dogovoru s gradskom upravom, i da u njemu uživaju svi Somborci.

Autor: sombornjuz

#Hipodrom

#Jokic

#kosarkaski klub

#sombor