Tema dana u Kasnom Zornjaku - gluma 🎭

U današnjem Kasnom Zornjaku na RED TV-u Dragan Marinković Maca ugostio je u studiju mlade glumice Luciju Kajić i Teodoru Bjelicu, kao i glumca Milana Pajića koji su tokom emisije rekli nešto više o seriji u kojoj glume. 🧐

Foto: Printscreen RED TV

Naime, reč je o domaćoj seriji Tri muškarca i tetka u kojoj se pojavljuje 15 prevaranata iz različitih miljea. U ovoj komediji karaktera, pored glumaca koji su se našli u studiju glumi Svetalana Ceca Bojković, Seka Sablić i mnogi drugi.

Hrvatska glumica Lucija Kajić govorila je o poslu voditelja koji je obavljala na HRT-u. Kako je rekla, audicija za taj posao bila joj je najstrašnija u životu, ali je zato uživala radeći taj posao, dok je Milan Pajić otkrio da mu je glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom kada se ošišao na ćelavo, do tada je izgledao kao tinejdžer. 😅

Foto: Printscreen RED TV

Teodoru Bjelicu, ćerku poznate glumice Gordane Bjelice, imali smo priliku da gledamo u brojinim domaćim serijama i filmovima, a danas je sa gledaocima podelila da je neuporedivo lakše glumiti u spotu nego u seriji. Ona se nedavno našla u spotu za pesmu Stani zoro, koji možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Glumci su tokom emisije govori o svom poslu i rekli da nema pravila kada je angažovanje na određenim projektima u pitanju. Tatjana je tom prilikom rekla da je između snimanja jednog filma i nove ponude za film prošlo čak 2 godine, dok između toga nije bilo ni kastinga.

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Teodora Bjelica

#lucija kajić

#milan pajić

#red tv

#zornjak