Mada, izgleda da nije samo udaren u leđa

Brazilski prezenter, komičar i zvezda Instagrama Luiz Rubeiro de Andrade, inače poznatiji kao Supermen među svojim pratiocima, ovih dana je shvatio da ipak nema super moći.

Naime, dok je snimao jedan od svojih klipova, u kojima je kao i inače nosio Supermenov kostim, testirajući vozače autobusa da li bi stali čoveku koji je obučen kao superheroj, na njega je naleteo upravo jedan od tih autobusa.

Naravno, pošto je ipak prošao bez povreda, budući da ga je autobus samo odgurnupo, Andrade je nastavio da bude vickast pa je prokomentarisao kako će se žaliti prevozniku jer na autobusima kočnice ne rade najbolje. Problem je što je to videlo dosta ljudi, pa se pokrenula tema i na ostalim medijima, tako da je komičar morao da se oglasi.

- Pogrešno sam procenio daljinu od tog vozila pa se desio taj udarac. ja sam odgovoran za sve. Otišao sam kod gradskog prevoznika da im objasnim da vozač nije ništa kriv. Nije bilo ni problema sa kočnicama, to je bio deo performansa kako bih bio zanimljiviji pratiocima - rekao je nesuđeni Supermen za stanicu F5 News.

Luiz je dodao da misli da ga je sam Bog spasio, iako je u samom klipu neposredno nakon što ga je udario autobus rekao da je sad uveren da je napravljen od čelika.

Neki ljudi će ipak raditi svašta za kojeg pratioca ili lajk više, zar ne? 🤔

View this post on Instagram

A post shared by Klark Kent zap é 79 999181323 (@kaleusuperman)

IZVOR: IG / @kaleusuperman

Autor: redportal.rs

#Luiz Ribeiro de Andrade

#supermen

#udario ga autobus