Stižu Carl Cox, David Guetta, Armin Van Buuren...

Koliko često se pravi neki kućni parti pa se uvek muči jedan lik koji će da pušta muziku? Koliko često u kolima tražite šta ćete da slušate pa obrnete sve radio stanice?

Jasno nam je, jako često..

Baš zbog toga kreće mnogo jaka stvar na 93.7 MHz. Tu su se naše kolege sa Red Radija potrudile da naprave nešto nezabeleženo na ovim prostorima kada je u pitanju radijski format emisije.

Format pod nazivom GOD IS A DJ predstavlja fantastičan projekat gde će svake SUBOTE od 22:00 do 01:00 (počevši od 5. juna) na Red Radiju gostovati najbolji svetski i domaći izvođači koji će predstavljati svoju muziku.

Bićete u prilici da sa ovom ekipom čujete ubedljivo najbolju club house muziku, a koliko će sve biti jako govori i činjenica da su neka od imena: DJ Korolova, Carl Cox, David Guetta, Armin Van Buuren, Miss, Divine, Remarkable i mnogi drugi.

IZVOR: YT / KOROLOVA

Nikako ne treba izdvojiti ni naše fantastične izvođače među kojima će biti: Mee-High-Low, Mark Funk, Danny Cruise, Igor Garnier, Gramofondžije, Mirko & Mix i mnogi drugi.

Svakako, subotom od 22:00 do 01:00 posle ponoći budite uz Red Radio koji će kao i svaki put do sada opravdati svoj slogan KUĆA DOBRE MUZIKE.

Ako propustite žurku subotom, obnavljate gradivo samo 6 dana kasnije - petak od 22:00 do 01:00.

Ne zaboravite da pojačate subotom Red Radio, jer će na taj način ova sjajna ekipa da pojača vas! Slušamo se. 😎😎😎

Autor: redportal.rs

#93,7 MHz

#Carl Cox

#David Guetta

#GOD IS A DJ

#KOROLOVA

#red radio