Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala Jutro

Jučerašnja vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji Happy šokirala je sve, a sada je za Informer otkrila i zašto. Kako kaže, odluka je konačna, a razlog je što njena ćerka još nije progovorila, pa želi da ispravi svoju grešku.

Istina je! Dala sam otkaz na Happy. Moram da se posvetim detetu, mnogo sam zanemarila Leu. Nisam provodila dovoljno vremena sa njom, nisam joj posvećivala pažnju i energiju. Malo smo razgovarale. Ništa od onog što sam radila s Leom nije bilo sa zadovoljstvom, već sam samo odrađivala. Svu energiju sam usmeravala na pravljenje jutarnjeg programa - kaže Jovana za Informer.

Želim Leu da izvedem na pravi put, posebno hoću da unapredim njene govorne sposobnosti. Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala Jutro na Happy. Dopustila sam da je drugi vaspitavaju. Time je trebalo samo ja da se bavim - dodaje ona.

Deset godina sam provela na toj televiziji. Ostavila sam im veliki medijski kapital. Počela sam da vodim Jutro 28. decembra 2019. godine, kada je emisija imala 3% šera, a danas ima 21. Celu sebe sam dala Happy, gledala sam ga kao da je moj. Došla su neka vremena kada ja moram da se prilagodim svom detetu. Ljudi moraju da shvate da ja više nisam devojka. Ne mogu da vučem kao što sam vukla nekada kada sam bila sama, bez muža i deteta. Imam pravo da budem žena, iako se uvek postavim kao muškarac.

Jeremićeva kaže da za nju u novinarstvu nema zime, te je sigurna da će vrlo brzo dobiti posao koji će je manje opterećivati i koji će joj omogućiti više vremena sa ćerkicom.

Ne želim da komentarišem šta će biti u budućnosti ni da li prelazim na drugu televiziju. Posla će uvek biti, posebno za one ljude koji znaju da rade medijski posao. Ja nisam samo klasična voditeljka koja maše sa TV ekrana, ja sam mozak operacije svih projekata koje sam radila i u skladu sa tim ne sumnjam da će za mene biti posla, jer sam dokazala da znam da radim. Sasvim je sigurno da ću u budućnosti biti novinarka i voditeljka jer moram od nečega da živim, ali u skladu sa interesima svoga deteta.

Autor: Informer

#Otkaz

#dete

#govorne sposobnosti

#jovana jeremić

#lea

#ćerka