Američki reper se zaneo u lajkovanju Ivaninih slika

Ivana Nikolić, članica grupe Hurricane koja je predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, pohvalila se na svom Instagram profilu da je upoznala američkog repera Flo Ridu.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

IZVOR: IG / ivana_boom_nikolic

Na njenom Instagramu je osvanula zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice. Sada je otkrila da su ostali u kontaktu, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju".

- Priznajem ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana

Ivana Nikolić je potpuno bila iskrena i priznala da je i ona odlepila za njim.

- Rekla sam mu otvoreno: 'I ja sam se zaljubila u tebe'. Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate - dodala je Ivana za Informer.

Autor: redportal.rs

#americki reper

#flo rida

#ivana boom nikolic

#odlepio

#veza

#zaljubljen