Glumac izjavio da suze nisu rezervisane samo za slabiji pol, mada tu podelu nikada nije razumeo

Glumac Petar Strugar nedavno je drugi put postao otac. Na svet je došao dečak Ivo, a popularni glumac uspeo je da čitavu trudnoću devojke Olje krije do porođaja, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Glumac je nedavno kroz jedan intervju koji je dao govorio o onim ne tako lepim momentima, i tom prilikom otkrio da se u teškim trenucima isplače, te da suze nisu rezervisane samo za slabiji pol. Takođe, Petar je otkrio da svoje probleme često rešava i kod psihologa.

- Plačem kada mi se plače i ne stidim se toga. Plač je zdrav, čisti dušu. Isto tako kada osetim potrebu razgovaram sa psihologom. To uvek može da pomogne. Ispričam se i sa prijateljima kada sam tužan. Svi smo od krvi i mesa - rekao je glumac i potom dodao:

- Nijedan pol nije vredniji od drugog. Ono što sam naučio iz svoje porodice, a preneću na decu, jeste da muškarci uvek treba da se trude da budu nežniji prema ženama. Da svi budemo pažljiviji jedni prema drugima. To je razmišljanje koje nosim od kada pamtim prema sebi. Poštovanje, razumevanje, podrška je ključ svakog odnosa. Bilo prijateljskog, partnerskog, kolegijalnog - kaže Petar za Blic.

Foto: Printscreen Pink.rs/Tanja Drobnjak

Autor: redportal.rs

#glumac

#petar strugar

#psiholog

#suze