Prolaznici primetili nešto sumnjivo u statui

Policija u Kataloniji istražuje smrt muškarca za kojeg se sumnja da je ostao zarobljen unutar velike skulpture dinosaurusa dok je pokušavao da izvadi svoj mobilni telefon.

Policajci su pozvani u Santa Koloma de Gramene, predgrađe Barselone, nakon što su prolaznici, neimenovani muškarac i njegov sin, u subotu popodne primetili nešto unutar statue stegosaurusa.

Portparolka regionalnih policijskih snaga Mosos Deskuarda rekla je da se smrt 39-godišnjaka ne tretira kao sumnjiva.

– Otac i sin su primetili da nešto ima unutra i odmah su alarmirali policiju – rekla je portparokla za The Guardian.

– Pronašli smo telo čoveka unutar noge statue dinosaurusa. To je slučajna smrt; nije bilo nasilja. Očigledno je osoba ušla u nogu statue i zaglavila se. Izgleda kao da je pokušavao da dohvati mobilni telefon koji mu je ispao. Izgleda da je prvo ušao u glavu statue i nije mogao da izađe – kazala je Deskuarda.

Portparolka je rekla da su policajci pozvali vatrogasce da pomognu u sečenju statue kako bi izvadili telo nesrećno nastradalog muškarca.

– Još uvek čekamo rezultate obdukcije, pa ne znamo koliko je dugo bio zarobljen, ali izgleda da je bio tamo nekoliko dana – dodala je, prenosi Objektiv.rs.

Međutim, kako prenose lokalni španski mediji, porodica je prijavila nestanak muškarca nekoliko sati pre nego što je njegovo telo otkriveno.

pročitajte još

Muškarca udario voz!

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#dinosaurus

#mrtav

#muškarac

#telo