Anastasija Pokrešcuk iz Kijeva opet šokirala pratioce

Verujemo da se sećate da smo već pisali o ovoj neverovatnoj Kijevljanki Anastasiji Pokreščuk, koja je postala hit na mreži nakon što je ponosno objavila da poseduje najveće jagodice na svetu (doduše, ona to naziva obrazima na engleskom).

Upravo je ona ovih dana obznanila da želi da ide na još plastičnih operacija, tako da je ova 32-godišnja Ukrajinka ponovo skrenula pažnju na sebe. Naime, na pitanje jednog od pratilaca ima li nameru i da poveća obim grudi, ona je rekla da će to uraditi, kako bi stigla makar do četvorke.

- Priroda me nije uopšte darovala kada su u pitanju grudi - dodala je ona.

Ona je takođe rekla da nema nameru da poboljšava zadnji trap implantima jer svakako planira da ode na liposukciju nakon koje će mast koju joj hirurzi izvuku staviti u te delove gde joj veličina nedostaje (realno, što bi se iko zamarao vežbanjima i zdravom ishranom ako ne mora? 🤔).

Anastasija je do sad na operacije potrošila oko 1.700 evra, što i nije neka cifra ako uzmemo u obzir razliku u izgledu. Ko je radoznao, svakako može da je zaprati na njenom Instagram nalogu @_just__queen_. Pa ko voli, nek` izvoli. 😊

View this post on Instagram

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_)

IZVOR: IG / @_just__queen_

View this post on Instagram

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_)

IZVOR: IG / @_just__queen_

SLIKA GORE: Anastasija nekad

Autor: redportal.rs

#Ukrajina

#anastasija pokrešcuk

#najveće jagodice na svetu

#plastične operacije