Ministar je ovom prilikom čestitao Novaku Đokoviću na postignutim rezultatima i uspesima i zahvalio mu se na svemu što je učinio i što dalje čini za našu zemlju

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa Novakom Đokovićem sa kojim je konstatovao da je sport oblast u koju treba nperestano ulagati zbog toga što sport doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju dece i omladine, ali doprinosi i afirmaciji Srbije.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/MUP

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Aleksandar Vulin je istakao da se kroz bavljenje sporta razvija osećaj zajedništva, prijateljstva, kao i da bavljenje sporta obezbeđuje pravilan fizički razvoj. Takođe, on je rekao i da sport doprinosi i tome da deca i omladina "ne budu na ulici", već da razvijaju i usvajaju prave vrednosti i pravilne oblike vaspitanja i ponašanja.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/MUP

Ministar je ovom prilikom čestitao Novaku Đokoviću na postignutim rezultatima i uspesima i zahvalio mu se na svemu što je učinio i što dalje čini za našu zemlju.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/MUP

Novak Đoković se zahvalio Aleksandru Vulinu na svemu što MUP čini na polju afirmacije sporta u Srbiji, posebno kroz uspehe koje pripadnici policije postižu na međunarodnim takmičenjima, ali i na svesrdnoj podršci prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu na kojima pruža apsolutnu bezbednost kako učesnicima tih turnira, tako gledaocima i svima onima koji u njihovoj organizaciji učestvuju.

IZVOR: YT / MUP Republike Srbije

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Vulin

#Ministar

#Novak Đoković

#Sport

#Srbija

#mup

#sastanak