Drugo polufinalno veče

Predstavnice Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji nastupaju večeras u drugoj polufinalnoj večeri. Popularne devojke iz sastava Hurricane izvešće svoju numeru Loco Loco devete po rasporedu.

Zanimljivo da je srpska numera samo jedna od četiri koje će se pevati na jeziku koji nije engleski. Ostale tri su pesme Albanije, Švajcarske i Danske.

Ono što će devojkama možda napraviti problem jeste što večeras u njihovoj polufinalnoj večeri ne nastupaju Severna Makedonija, Hrvatska i Slovenija, koje tradicionalno daju dosta glasova našoj državi.

Takođe, Nemačka, Švedska i Australija ne nastupaju večeras, pa ćemo biti uskraćeni i za glasove srpske dijaspore koja je jaka u ovim državama.

U tim slučajevima uraganke bi se oslonile na glasove suseda i dijaspore, ali to uopšte nije problem jer kladionice predviđaju lagani prolaz Srbije u finale.

Njima je juče u Holadniji podršku pružila i Marija Šerifović, pobednica Evrovizije.

- Devojke su zvučale odlično. Nemaju pravo da imaju tremu, nije im prvi put, samo Ivana ima pravo da se uprpi jer nije bila pre na "Evroviziji". Sviđaju mi se i Švajcarac i predstavnici Finske - kazala je Marija u lajv uključenju na Instagramu.

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#Srbija

#evrovizija

#uraganke

#večeras