Kompletirano poslednje kolo Linglong lige Srbije

Utakmicama 38. kola završeno je prvenstvo Srbije u fudbalu. Što se tiče vrha tabele nije bilo uzbuđenja u poslednjem kolu jer je Zvezda davno obezbedila titulu. Ali velikih uzbuđenja je bilo oko crte ispod koje se ne sme.

Direktan duel Voždovca i Javora završen je 0:0 čime je Javor ostao bez elitnog ranga naredne sezone, a za njim je mogao i Voždovac. Naime, scena koja se baš retko viđa na našim terenima desila se večeras u Beogradu. Igrači Voždovca su sa nestrpljenjem očekivali rezultat iz Subotice gde je gostovao Rad.

Beograđana na severu zemlje su igrali nešto duže od ostalih mečeva, a rezultat 1:1 im nije bio dovoljan za opstanak. Sa svih strana su opkolili gol Spartaka kako bi došli do 3 boda koja bi im značila da i naredne sezone igraju elitu. Ali u tome nisu uspeli, a čak su u završnici meča i penal promašili pa će igrači Voždovca voditi na piće golmana Spartaka Dubljanića.

Kada se meč završio usledilo je veliko slavlje na Krovu, a puštena je i po koja suza radosnica.

Sve ostale ekipe koje su se borile za opstanak poput Radničkog iz Niša i Novog Pazara su imale prednost pa se na tim mečevima nije videla neizvesnost kao na Krovu ili u Subotici.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#ispadanje

#javor

#linglong

#rad

#vozdovac