Poseta bivše pobednice Evrosonga uragankama sluti na novu pobedu Srbije 😍💪

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, grupu Hurricane, posetila je nekadašnja srpska pobednica pevačica Marija Šerifović. Naime, ona je sinoć stigla u Roterdam i pridružila i potpuno iznenadila uraganke koje kada su je videle počele su da skandiraju Srbija, Srbija. Pogledajte kako ih je iznenadila:

View this post on Instagram

A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

IZVOR: IG / eurovisionserbia_official

Danas su devojke krenule na piknik u Amsterdamu, a da su se provele fenomenalno dokaz je i objava na kojoj pevaju pesmu Lejdi Gage i Bredlija Kupera Shallow, kao i slika na kojoj poziraju sve četiri, a koju je Marija Šerifović podelila na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

IZVOR: IG / eurovisionserbia_official

Na ovu fotografiju niko nije ostao imun, a ovom prilikom su se oglasile i Ana Bekuta i Selma Bajrami koje su im poželele sreću. 🔥👇

Foto: Instagram.com/serifovic

Ova poseta Marije Šerifović, nije prošla nezapaženo ni na društvenoj mreži Tviter, koji gori od objava za Evrosong, a među njima je i video gde su isekli iz snimka kada ih je Marija iznenadila dolaskom. Tom prilikom se Ksenija našalila i rekla Ivani da ne popije sve i da ostavi nešto i Mariji, na šta je Ivana odgovorila da će joj "dati". Sigurni smo da je ovo jedna od mora anegdota koje će Sanja, Ivana i Ksenija pamtiti iz ove avanture.

IZVOR: TW / @rareneedy

Nama ostaje samo da im poželimo sreću u polufinalu koje će se odviti sutra, 20. maja, kada će nastupiti pod rednim brojem 9. 🎉🎊

Autor: redportal.rs

#Evrosong 2021

#HURRICANE

#Marija Šerifović

#evrovizija

#roterdam

#uraganke