Orkanski visovi

Sve je počelo kad se Janjuš požalio da Maja ne može da ga ostavi 14 sati na miru. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Nakon što je Janjuš i formalno odbio Maju počelo je sukobljavanje i vađenje prljavog veša.

Janujuš: Svaki dan se blamiramo. Maja: Što si takav prema meni. Janjuš: Nisam, ja sam odličan prema tebi, ti si ispala prema meni NAJVEĆE SMEĆE KOJE POSTOJI.

Maja je teško podnela odbijanje koitusa. Toga trena par koji je poznat po svojoj smernosti, manirima i učtivosti postavio je novi standard u bračnim sukobima.

Od prebrojavanja ožiljaka, do bombardovanja pljuvačkom (Maje po Janjušu), preko šutiranja, štipanja, još malo pljuvanja, do hvatanja za gaće i cepanja stvari, sve je bilo tu - Orkanski visovi u Zadruzi.

Nakon cepanja došao je epski klimaks. Pošto su oboje ostali u gaćama Janjuš se dohvatio Majine Ahilove pete - NJENE ŠMINKE.

Sledeći trenuci su bili poput usporenog snimka, kozmetika je lagano letela kroz vrata i uz jedno krc se rasula po dvorištu. Dok je Maja, u stilu najboljih telenovela, ispustila vrisak poput pterodaktila.

Scena toliko voljenih preparata i pomagala za negu lepote rasutih po dvorištu Zadruge je bila previše za Maju. Jedino rešenje je bilo proći glavom kroz vrata - bukvalno (05:47).

Uz viku kao sa Kosovskog boja, dranje da se izlazi iz rialitija i pomoć obezbeđenja, drama se smirila. Maja je ušla u krevet, a Janjuš se vratio poput Kosovke devojke da je mazi i moli i kudi:

Nemojmo više na silu, da se ne poubijamo ovde...

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Glava kroz vrata

#ZADRUGA

#gaće

#grebanje

#janjuš

#kozmetika

#maja

#nervni slom

#tuča