Za člana je predložio američki glumac Adam Devenport

Poznati američki glumac Adam Devenport već 8 meseci živi u Beogradu, a u Srbiju ga je doveo poslovni angažman. Koliko mu se dopada naš glavni grad, kao i srpsko gostoprimstvo, glumac je otkrio gostujući u emisiji Kasni Zornjak na RED TV-u, o čemu možete čitati u tekstu ispod:

Pored ljudi i hrane, saznali smo da se Adamu neverovatno svidela naša muzika, odnosno pesme Senide Hajdarpašić, zbog čega ju je predložio za ulazak u Gremi udruženje. Adam je član Gremi asocijacije, pa ima pravo da svake godine predloži dva muzičara, a jedna od njih za ovu godinu biće Senida. 😎

Glumac je tokom gostovanja na RTS-u rekao da je Senidinu pesmu čuo prvi put u jednom beogradskom taksiju i da ga je tada veoma iznenadila glasom i emocijom koju je osetio.

Foto: Instagram.com/thelastfilmbuff

- Sve to mi je bilo vrlo originalno i izuzetno sveže, dopala mi se njena saradnja sa Dinom Merlinom i mislim da na svetu nema nekog sličnog njoj, tako da mi je bilo logično da je imenujem za člana Gremi akademije - objasnio je Devenport gostujući u jednoj emisiji, prenosi IDJTV.com.

- Današnja tema je uključivala zašto sam nominovao Senidu za članicu Gremi Akademije. Sve što radi, ona i ne postoji niko kao ona na svetu - napisao je on na svom Instagramu

Senida je tokom jučerašnjeg dana premijerno objavila novu pesmu koja nosi ime Replay, a možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Bassivity Digital 

Autor: redportal.rs

#adam devenport

#gremi asosijacija

#senida