Aleksićka je navodno unajmila i obezbeđenje

Prema pisanju domaćih medija, diskvalifikovana učesnica Zadruge Tara Simov navodno je viđena u naselju gde živi i radi Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša.

- Ivana je bila smirena kada su Tara i Ša bili na imanju u Šimanovcima, njega je precrtala i zgadio joj se posle svega. Ona je konačno počela da diše punim plućima, da se viđa sa prijateljicama, da izlazi na večere i ručkove, da se neguje i sređuje. Kada je čula da joj on poručuje javno da izađe iz stana i da je optužuje da ga je već varala, da je ona loša žena, ponos je pukao. "Taj čovek je pokretna blamaža", pričala je ona. "Otvorile su mi se oči", rekla mi je - govori bliska prijateljica Ivane Aleksić.

Foto: Instagram.com

- Kada je Tara diskvalifikovana, u Ivani se pojavio strah, neki neopisiv strah od toga šta bi Tara mogla da uradi. Onaj mentol joj je rekao da se useli u stan na Fontani i da uzme njegove kartice. On izgleda nije pri čistoj svesti, jer je tako Ivani zakačio metu. Ivana zna kakva je Tara, ne želi da rizikuje, pa je unajmila obezbeđenje, 2 momka da je čuvaju. Čula sam da Tara ne zna gde bije od kada je izašla, pa vija Ivanu po naselju da joj saspe sve u lice, ali i da joj traži ključeve od stana. Ona želi i Nenadove bankovne kartice, jer nema od čega da živi, a on joj je jasno poručio da joj daju njegove pare. Ivana je čula da je neko video Taru da se šunja po kraju, viri u salon u kasne sate i zvera unutra - govori Ivanina prijateljica navodno, dok se ni Ivana ni Tara nisu oglašavale ovim povodom.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Autor: Srpski Telegraf

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#ZADRUGA

#ivana aleksić