Za sedmi nastavak serijala filmova o Itanu Hantu se zna unapred da će pokazati glavnog glumca u najboljem svetlu

Američki glumac Tom Kruz je bio dosta hvaljen, pa dosta osporavan, ali mu niko iole ozbiljan nije mogao zameriti nedostatak talenta i entuzijazma sa kojim snima filmove. To se pokazalo i ovoga puta, budući da zvezda snima novi film u serijalu Nemoguća misija, koji će biti čak 7. film u kojem će tumačiti obaveštajca tajne agencije IMF, Itana Hanta.

Iako je pre skoro pola godine svet obišla vest o njegovoj reakciji na članove ekipe koji se nisu pridržavali mera protiv pandemije tokom snimanja scena ovog filma (kudikamo razumljivo, jer svaki dan košta, a nepridržavanje mera ugrožava projekat i sve koji rade u njemu) nove slike izgledaju kudikamo bolje.

Naime, jedan od članova ekipe je na svoj TikTok profil (@tomasspangelo) okačio detalj sa snimanja jedne od akcionih scena, u kom možemo videti Kruza kako nonšalantno sedi na vagonu voza u pokretu i maše mu. Razume se, snimak je odmah postao viralan, a pratioci i obožavaoci su pozitivno reagovali.

Foto: tiktok.com/@tomasspangelo

Kruz, inače 59-godišnjak, igra ovog lika od 1996. godine (mašala!), a inače je poznat kao glumac koji voli sam da izvede sve scene, bez kaskadera.

Nema šta, legenda je s razlogom, priznajemo!

Autor: redportal.rs

#nemoguža misija 7

#snimanje

#tom kruz

#voz