Uloga u seriji Bolji život ponuđena jednoj hrvatskoj glumici 🧐

Serija Bolji život nakon emitovanja osvojila je publiku širom tadašnje Jugoslavije, a neke od čuvenih rečenica iz pomenute serije možemo čuti i danas kroz šale u razgovorima. Jednu od glavnih uloga u seriji Bolji život tumačila je glumica Lidija Vukićević, koju svi iz serije pamtimo kao Violetu.

Međutim, več godinama se spekuliše da je lik Violete Popadić trebalo da tumači hrvatska glumica Ena Begović, koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Kada joj je navodno ponuđena uloga, Ena ju je odbila zbog previše posla u pozorištu.

- Išla je iz projekta u projekat, a u Boljem životu sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi Skup Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad Grička veštica po tekstu Marije Jurić Zagorke - izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

View this post on Instagram

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

IZVOR: IG / @dejanbegovic

Lidija Vukićević je jednom prilikom prokomentarisala navode da je uloga Violete prvobitno bila namenjena hrvatskoj glumici i rekla sledeće:

- Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž. Uz dužno poštovanje prema njoj, ali hrvatska glumica nikada nije mogla da igra devojku iz prave srpske porodice - rekla je srpska glumica, piše Objektiv.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

IZVOR: IG / @vukiceviclidija

Autor: redportal.rs

#bolji zivot

#ena begovic

#lidija vukićević

#violeta popadić