Jupiter u Ribama

Jupiter je najveća planeta Sunčevog sistema i kao takav, zajedno sa Saturnom, vrši najdublji uticaj na život na Zemlji. Nakon što je u konjukciji sa Saturnom i Plutonom, početkom 2020. godine označio početak pandemije i trenutak kada je čitav svet stao, Jupiter je krenuo dalje, kroz Vodoliju, dao nam je određena rasterećena i društvena otvaranja, a 13. maja 2021. ući će u znak svog tradicionalnog dostojanstva. Ali zašto je to nama važno?

Uprošćeno, planeta koja se smatra najvećim benefikom horoskopa, ona koja samo daje (iako je na nama da imamo meru, jer previše bilo čega nikada nije dobro) ulazi u najdublji, vodeni znak, koji simboliše širenje, sjedinjavanje, saosećajnost, razumevanje, toleranciju... U Ribama Jupiter će boraviti oko 2,5 meseca, jer će u međuvremenu krenuti retrogradno i vratiti se u Vodoliju. Posle toga, 19. oktobra ponovo će krenuti direktno, da bi 29. decembra ušao u Ribe i u njima boravio dobar deo 2022.

Foto: Pixabay.com/alecantropov86

Ovaj prvi, dvoipomesečni, Jupiterov boravak u Ribama, poslužiće nam svima kao neka vrsta tizera za 2022. godinu. Kakve teme budu kod vas preovladavale u tom prvom periodu, najverovatnije će biti naglašene u 2022. godini.

Svakako, vrlo je važno kroz koju će vam kuću prolaziti Jupiter u navedenom periodu: ukoliko prolazi kroz prvu, možete očekivati rešenje ili makar nagoveštaj rešenja poduhvata koji već dugo planirate, a koji vam, iz nekog razloga, ne uspeva da ostvarite. Prosto rečeno, moguć je prelazak na jednu drugu, višu fazu, u vašem životu.

Ukoliko prolazi kroz drugu, mogući su novčani dobitci, ako je u pitanju treća, pregršt novih ideja, koje nikako ne bi trebalo da pustite da propadnu. Ukoliko prolazi kroz šestu, vaš vredan trud na poslu se može isplatiti, ili pak možete naći posao, ukoliko ga dugo tražite. Ako vam Jupiter prolazi kroz sedmu kuću, iskoristite period dobrog odnosa sa kolegama ili ljubavnim partnerima, da ostvarite ili uradite nešto što planirate. Ako je u pitanju deseta kuća, moguć je generalni napredak u karijeri.

Sve u svemu, Jupiter u Ribama je (konačno) jedan nesporno dobar period, u kojem, ukoliko planirate, i radite pametno, možete izvući mnogo koristi.

Srećno!

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrologija

#jupiter