Legendarnom navijaču Partizana odana počast

Čuveni navijač Partizana Miroslav Gajić poznatiji kao Miša Tumbas preminuo je 4. aprila 2020. godine.

Da je ostavio veliki trag u Partizanu i da će ga se grobari uvek sećati govore mnogi gestovi, oslikani murali, sećanja koja neće izbledeti i sezonska ulaznica sa likom ovog legendarnog navijača koji je u stopu pratio voljeni klub.

Svi su ga voleli i svi su ga znali.

Naravno najviše pristalice Partizana, ali su i navijači Crvene zvezde, ljutog rivala sa druge strane Topčiderskog brda, odavali poštovanje za Mišu bez kojeg nijedna crno-belih utakmica nije mogla da prođe.

Kako je Miša Tumbas iz Bariča, obrenovačkog naselja, mlada grupa ljudi pod nazivom Barički korpus odala mu je počast oslikanim muralom uz dirljivu posvetu.

- Iz Bariča tvoji, znaš ti dobro koji!

Foto: redportal.rs/Redportal.rs

Koliko god da je Miša Tumbas imao težak život i da bio je sam, bez porodice, imao je sve druge ljude koji su ga sa osmehom pozdravljali i pomagali mu. Partizan je bio njegova porodica kojoj je bio veran do poslednjeg dana.

Zato mu je Barič posvetio mural u znak sećanja na sve lepe trenutke i specifičan humor Miše Tumbasa koji za njih nikada neće da izbledi.

Ovako su tekle pripreme na zidu kod igrališta fudbalskog kluba Prva iskra iz Bariča:

View this post on Instagram

A post shared by БАРИЧКИ КОРПУС 🇷🇸 (@baricki_korpus)

IZVOR: IG / @baricki_korpus

Ova grupa je danas objavila kako konačan izgled murala na mestu na kome me Miša proveo veći deo svog života:

View this post on Instagram

A post shared by БАРИЧКИ КОРПУС 🇷🇸 (@baricki_korpus)

IZVOR: IG / @baricki_korpus

Miša Tumbas preminuo je u 66. godini ispred svoje kuće u rodnom Bariču, a uprava ispunila je obećano i još u septembru objavila nove sezonske karte sa likom legendarnog navijača.

U planu je postavljanje pločice na istoku Partizanovog stadiona, uz ulaz i na mestu s kojeg je posmatrao utakmice. Govorilo se da će Miša dobiti i statuu ispred stadiona, a mnogi bi rekli da treba da dobije, zaslužio je. 🖤

Autor: redportal.rs

#grobari

#miša tumbas

#mural

#partizan