Obrusila se zbog licemernog pristupa

Pop zvezda Britni Spirs je govorila o skorašnjim dokumentarcima o njenom životu i karijeri, nazivajući ih licemernim jer govore javno o njenim ličnim problemima dok kritikuju medije što su to isto uradili.

Kompanija Dizni i Njujork Tajms su izbacili dokumentarac u februaru Framing Britney Spears. Dokumentarac je predstavio njen brz skok do slave kao tinejdžerke, ogromne kritike medije i vrlo javno prenošenje njenog psihičkog sloma. Ovog meseca je BBC izbacio The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatoship. Taj dokumentarac će biti objavljen u SAD i Kanadi u maju.

U jednom postu na Instagramu Britni nije navela koji tačno dokumentarac ali je rekla da "mnogi dokumentarci o meni ove godine su isključivo iz ugla drugih ljudi".

- Dokumentarci su toliko licemerni... kritikuje medije i onda urade apsolutno istu stvar - napisala je Britni.

Pop zvezda je rekla da je plakala 2 nedelje kada se u martu pojavio Framing Britney Spears film.

BBC je izjavio da je priča o njoj vrlo sa puno brige i empatije.

Niko iz Njujork Tajmsa nije želeo da komentariše.

Spirs je trenutno u sudskom procesu u kom se bori da zameni svog oca kao njenog legalnog staratelja koji je tu postavljen 2008. posle njenog nervog sloma.

- Iako sam imala mnogo teških trenutaka u svom životu, imala sam mnoooogo više zabavnih trenutaka ali nažalost svet je više zainteresovan za ove teške - napisala je Britni u svom postu na Instagramu.

Autor: redportal.rs

#britni spirs

#dokumentarci

#pop muzika

#pop zvezda