Solidan vikend iza nas

Ko god u svom timu nije imao igrače iz odbrane Aston Vile i Evertona, usrećio se. Dve ekipe koje su nakon prva 4 kola zabeležile sjajne rezultate, trenutno se nalaze u ozbiljnom padu forme. Everton i Aston Vila u poslednja 2 kola su zabeležili 2 poraza, sa tim što je Vila u poslednje 2 utakmice primila čak 7 golova. Jedino je Tajron Mings dao gol u porazu od Sautemptona, pa je uzeo 6 bodova, dok su ostala 4 defanzivca iz Aston Vile zajedno donela MINUS 1 bod.

Vulfsi su ispoštovali kladioničare pobedom od 2:0, međutim fantazi menadžere nisu ispoštovali ni Himenez (2 boda), ni Roman Saiz koji je celu utakmicu presedeo na klupi i razočarao oko 23% onih koji ga imaju u timu. Luka Milivojević je dobio direktan crveni karton i to je sve što bi trebalo da znate o Kristal Palasu ovog vikenda.

De Brujne se vratio i odmah napravio asistenciju za Kajla Vokera koji je zabeležio i klin šit u pobedi Sitija nad Šefildom od 0:1, što je menadžerima donelo 15 poena. Međutim Kajl Voker nije baš toliko popularan i ima ga samo 7% menadžera. Siti nije više toliko efikasan, ali su zato zategli odbranu i na poslednjih 5 utakmica u ligi, primili su svega 2 gola. Ko uzme igrača iz Šefilda, želim mu svu sreću.

Čelsi je pokidao Barnli u gostima sa 0:3. Kurt Zuma, momak kog smo najavili kao obaveznu kupovinu, dao je gol i zabeležio klin šit, pa sad u poslednje 4 utakmice ima čak 37 bodova. E da, ima i najviše bodova od svih defanzivaca u ligi. Ziješ je neko ko zavređuje pažnju svih nas, dok Verner ozbiljno tempira formu. Problem za fantazi menadžere je to što Lampard voli mnogo da rotira u ofanzivi, pa često može da se desi da vaš izabranik ne zaigra u prvoj postavi.

Sautempton je dobio Vilu u gostima i to je 4. pobeda u poslednjih 5 utakmica. Sautempton je trenutno u najboljoj formi u ligi i jedini je koji je osvojio 13 bodova na poslednjih 5 utakmica. Ings, Vard-Praus, Adams postaju prava kaznena ekspedicija. Na sve to, Sautempton neće imati težih utakmica u narednih nekoliko kola.

Junajted je tragičan i pravo je pitanje šta više Solsker traži na klupi ovog velikana. Još je veće pitanje gde je Van De Bek koji bi sigurno više pokazao od igrača koji trenutno igraju u prvoj postavi. Arteta stvara novi Arsenalov DNK i zaista lepo izgleda kako je ovo sve skockao. Ko je imao Kejna u Totenhemu, lepo je prošao, dok su vlasnici Sona ostali kratkih rukava. Pogotovo oni koji su ga poput mene stavili za kapitena.

Na kraju, ostalo je da za večeras ispratimo Fulam i Vest Brom i svaka je preporuka da i u budućnosti izbegavate njihove igrače, pa čak i Mitra koji se utopio u lošu formu cele ekipe. Lids i Lester će biti za fantazi sladokusce, a iz sveg srca navijamo za Patrika Bamforda da opet eksplodira.

Autor: redportal.rs

#Fantazi

#Fantazi Srbija

#Fantazi premijer liga

#Premijer Liga