Glumica sa gledaocima RED TV-a podelila presmešnu anegdotu sa prijemnog ispita 😅

Gost Kasnog Zornjaka ovoga jutra bila je glumica Iva Štrljić koja je za kamere RED TV-a govorila o svom detinjstvu, školovanju, periodu studiranja, ali i novim ulogama i knjigama koje je napisala.

Foto: Printscreen RED TV

Kao neko ko veoma dobro poznaje beogradske ulice jer se aktivno bavi "kaldrma fitnesom" 😅 gotovo svakoga dana, Iva je u svojoj 3. knjizi upravo njih stavila kao centar zbivanja 30 ljubavnih priča. Kroz knjigu koja nosi ime Voleti u Beogradu glumica je ispričala 30 različitih ljubavnih priča, a svaka od njih dešava se u jednoj od beogradskih ulica prema kojima ona ima posebnu vrstu emocije.

Pored pomenute knjige, glumica je napisala i romane Nemaš pojma koliko te volim, kao i Znam da misliš na mene, dok će 4. knjiga po redu biti objavljena u drugačijem obliku od dosadašnjih jer je sačinjena od niza humoreski, odnosno kratkih priča šaljivog sadržaja.

Foto: Printscreen RED TV

Iva Štriljić upisala je akademiju u klasi glumca Ivana Bekjareva o kome je tokom emisije imala da kaže samo reči hvale i potom je podelila jednu anegdotu sa prijemnog ispita.

Naime, Iva je trebalo da pripremi jednu pesmu koju će govoriti na prijemnom, a kako joj nijedna od napisanih nije odgovarala, a one koje jesu bile su muške, glumica je došla na ideju da recituje svoju pesmu, ali da kao autora navede izmišnjenu pesnikinju iz Švedske. Kada je došla na prijemni i rekla šta je pripremila samo su joj rekli da počne, jer "ko bi smeo da kaže da ne zna za poznatu švedsku pesnikinju", ispričala je glumica kroz smeh. 🤣😁

Ivu trenutno imamo priliku da gledamo u ulozi modne kreatorke Dijane Erski, koju tumači u domaćoj seriji Igra sudbine. 📺

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Iva Štrljić

#glumica

#knjige

#priče

#voleti u beogradu