Zvanični nalog Junajteda podelio trejler

Najslavniji fudbalski trener Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson dobija dokumentarac o svom životu i karijeri. Ferguson je u svojoj karijeri osvojio 16 titula prvenstva, 3 sa škotskim Aberdinom i 13 sa Mančester Junajtedom, sa tim da je osvojio i 2 Lige šampiona sa crvenim đavolima.

Ser Aleks Ferguson je završio karijeru 19. maja 2013. godine osvojivši titulu sa Mančester Junajtedom, što je i trenutno poslednja titula Premijer lige koji je Junajted osvojio.

Zvanični Tviter nalog Mančester Junajteda je objavio trejler za ovaj dokumentarac koji izlazi 27. maja u bioskopima u UK a 31. maja se može kupiti svuda u svetu.

IZVOR: TW / @ManUtd

Trejler počinje dramatično i opisuje ceo traumatični događaj iz 2018. kada je Ser Aleks morao da operiše mozak i kako njegov sin poziva hitnu pomoć.

Dokumentarac će opisati celo detinjstvo Ser Aleksa Fergusona, od toga kako je odrastao u Gavanu, postao zanatski pomoćnik do njegovih igračkih i trenerskih dana kao i bitan osvrt u njegovom odnosu sa ocem koji je njemu izuzetno značajan.

Ser Aleks je do sada objavio autobiografiju 2013. godine koja je bila apsolutni hit u fudbalskoj javnosti.

Autor: redportal.rs

#Aleks Ferguson

#Mančester Junajted

#dokumentarni film

#fudbal