Najseksi baka na domaćoj javnoj sceni dala savete za postizanje idealne figure 🧐

Ovoga puta u emisiji Whatzuuuup na RED TV-u imali smo priliku da gledamo intervju sa Ljubom Pantović koja se u emisiju uključila preko video-poziva i tom prilikom govorila o ulozi bake, sportu, ishrani, svom OnlyFans profilu, ali i o pomirenju ćerke Aleksandre sa Dalilom, koje je iznenadilo mnoge.

Ljuba je na samom početku emisije podelila svoj recept za uspeh kada je dobar izgled u pitanju. Naime, ona je otkrila da je veoma striktna i ima vojničku disciplinu koja je neophodna za dobre rezultate. Svima koji žele svoju figuru da dovedu do savršenstva je savetovala da ne kupuju ono što ne bi trebalo da jedu, jer samim tim neće doći u iskušenje.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ljuba je svojevremeno osvojila sve medalje na svetu koje se dodeljuju u oblasti bodi fitnesa zbog čega ne treba da začudi što je prozvana za najseksi baku. Kako je otkrila, sada je trostruka baka koja kada je potrebno ume i da kažnjava. 😀

Poznata sportistkinja i bivša rijaliti učesnica nedavno je otvorila OnlyFans profil koji važi za jedan od najposećenijih i najpraćenijih na ovoj internet platformi, a negativne komentare na račun pomenute teme ili pak nečeg drugog uopšte ne primećuje, kako je rekla.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Protekli period dosta se govorilo i o pomirenju bivših rijaliti učesnica i nekada najboljih drugarica Dalile Dragojević i Aleksandre Subotić. Ljuba je otkrila da su njih dve rešile sve nesuglasice sada kada David i Aleksandra nisu više zajedno. Podsećamo, Aleksandra Subotić bila je verena za brata supruga Dalile Dragojević Davida.

Ceo intervju sa Ljubom Pantović i još saveta za isranu i fitnes možete pogledti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Ljuba Pantović

#Sport

#baka

#ishrana

#medalje

#onlyfans