Uskoro počinje da se bavi šminkanjem 😎

Ekipa emisije Whatzuuuup imala je priliku da razgovara sa Ninom Đogani koja je za kamere RED TV-a otkrila svoje planove za budućnost kada je njena karijera u pitanju, ali i kako se oseća s obzirom na to da će uskoro postati tetka.

Naime, Nina je nedavno završila kurs šminkanja kod poznatog šminkera Stefana Subotića, ali time još uvek nije počela da se bavi jer želi još malo da se usavrši. Kako kaže, želi da sve bude savršeno kada krene i da njeni klijenti budu u potpunosti zadovoljni uslugom.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Takođe, Nina je otkrila da joj je prva ljubav ples i da bi bila presrećna kada bi mogla da se njime bavi, i dodala da je ocu predložila da otvori školu plesa gde bi mu i sama pomagala.

Kao starija sestra Luna je uvek bila tu za Ninu da joj da savet i uvek joj je bila podrška, objasnila je buduća šminkerka i potom rekla kako se oseća povodom dolaska sestrine bebe na svet:

- To je nešto što me jako čini srećnom. Sto puta pomislim na to kada mi je neki loš dan i odmah mi se podigne raspoloženje. Jedva čekam!

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o negatvnim komentarima, Nina je izjavila da ne mari za njih i da joj je bitno samo ono što joj kaže porodica.

Ceo intervju sa Ninom Đogani možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#luna

#nina đogani

#tetka

#šminkanje