Obdukcija rešava uzrok smrti

Beživotno telo R. R. (63) iz sela Strojkovce, kod Leskovca, pronađeno je u ponedeljak na ulazu u porodičnu kuću u kojoj je živeo sam. NJega su, prema nezvaničnim informacijama, pronašle komšije kojima je bilo sumnjivo što je u domu nesrećnog čoveka dva dana neprekidno bilo upaljeno svetlo.

Nezvanično, R. R. ležao je na leđima u hodniku kuće u kojoj, kako saznajemo, nije bilo premetačine, a ulazna vrata su bila otključana. Na telu je navodno imao više ubodnih rana kao i posekotinu i ubod na ruci, pa se spekuliše da se branio od napadača.

Slučaj je prijavljen policiji u ponedeljak u prepodnevnim satima. Istražni organi čekaju nalaz obdukcije kako bi se izjasnili o tome da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Žitelji Strojkovca su šokirani i ne mogu da veruju da bi bilo ko podigao ruku na njega. Iako je, kako kažu, bio sklon alkoholu, nikada nije bio nasilan, niti je bilo kome pravio probleme. Poslednji put je viđen u petak, u večernjim satima, u centru sela.

- Voleo je da popije, ali nikada ni sa kim nije bio u zavadi. Iako je imao uređenu i veliku kuću živeo je i ponašao se kao beskućnik. Potpuno se zapustio i nije vodio računa o sebi. Ćerke mu nisu tu, a i žena ga je napustila. Pomagali su mu ljudi iz sela. Svi su u šoku i od same pomisli da bi neko uopšte poželeo da mu naudi - pričaju u selu.

Autor: novosti.rs

#Leskovac

#UBISTVO

#leš

#telo