Sada je sve jasno

Sve je iznenadila vest da se nakon 2 pretrpljena poraza najbolji tenise sveta Novak Đoković  neće pojaviti na turniru u Madridu na kome brani titulu i bodove.

Izostankom sa turnira u glavnom gradu Španije Đoković će izgubiti 500 bodova, a već je poznato da mu se najveći rival u karijeri Rafael Nadal približio i da se sadanalazi na 2. mestu svetske rang liste.

Iako srpski teniser ima visoke ambicije ove sezone, a to su osvajanje naredna 3 Grend slema kao i zlato na Olimpijskim igrama, pokazao je da neki momenti van terena nemaju cenu.

Nole je i ranije govorio da mu veoma fali porodica i da na mnogim turnirima,naročito zbog oštrih mera koronavirusa, oni ne mogu da ga prate na putovanjima,pa je tako odlučio da slobodne dane provede u rodnom gradu i da najvećihrišćanski praznik Uskrs provede u prodičnom domu.

Nole je na svom Instagram profilu objavio sliku sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom kako vrše 1 od najlepših Uskršnjih običaja – tucanje jajima.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

IZVOR: IG / @djokernole

Nole je prijavio učešće na novom turniru Serbia open 2, koji startuje 22.maja, a dali će se pre toga takmičiti u Rimu, gde takođe brani titulu, ostaje da vidimo.

Najbolji teniser sveta je nedavno posetio planinu Rtanj, a danas je otputovao u mesto Visoko u blizini Sarajeva. Ovo je 3. put da Nole ide u posetu piramidama. Više o tome pročitajte u tekstovima ispod:

Autor: redportal.rs

#Uskrs

#madrid

#novak djokovic

#porodica

#turnir