Slavlje u taboru crveno-belih

Fudbalski klub Crvena zvezda, na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem, današnjim odigranim kolom u Linglong Super ligi zvanično je potvrdila titulu šampiona Srbije!

Ovo je 32. titula u Zvezdinoj dugoj istoriji kluba, a ukupno 4. uzastopna titula šampiona domaćeg prvenstva.

Fudbaleri iz Ljubice Bogdana "overili" su titulu u utakmici protiv Vojvodine minimalnim rezultatom od 1:0, tako što je igrač Vojvodine Saničanin dao autogol u 13. minutu.

- CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE! Pobedom nad Vojvodinom rezultatom 1:0, fudbaleri Crvene zvezde su matematički obezbedili 32. titulu u klupskoj istoriji - stoji u opisu objave zvaničnog Instagram profila crveno-belih.

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / @crvenazvezdafk

Ovo je bila 22. uzastopna pobeda crveno-belih koji 25. maja čekaju finale Kupa Srbije kada na stadionu Rajko Mitić dočekuju večitog rivala Partizan u borbi za 2. trofej.

Crvena Zvezda je Kup Srbije poslednji put osvojila 2012. godine, pa se lako može zaključiti da crveno-beli imaju visoke ambicije u borbi za trofej i duplu krunu.

Tokom jučerašnjeg dana isplivala je vest da će popularni Deki otići iz Crvene zvezde u 1 evropski klub i da će povesti najboljeg igrača crveno-belih. Više o tome saznajte iz teksta ispod:

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#fudbal

#sampion

#super liga srbije