Bivši kapiten reprezentacije blizu potpisa

Dugo se piše o eventualnom dolasku Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu, ali čini se da ta transfer saga sada konačno dobija stvarne obrise.

Prema saznanjima Meridian sporta, Aleksandar Kolarov i Dejan Stanković, koji su inače sjajni prijatelji van terena, su već nekoliko puta imali razgovore oko dolaska na Marakanu.

Međutim, pregovori su ovog puta zaista odmakli, a upravo je Stanković taj koji insistira na dolasku Kolarova i nudi mu mesto jednog od lidera.

– Kolarov je spreman da smanji zahteve koje se tiču primanja, jer je sada već u poznim fudbalskim godinama, a nije tajna da je već dosta zaradio od fudbala. Gotovo čitave sezone je na klupi, tako da mu i te kako znači da se vrati i da konačno igra – rekao je dobro obavešteni sagovornik blizak Stankoviću i Kolarovu.

Foto: pink.rs

Ono što dodatno daje na težini jeste i činjenica da Aleksandru Kolarovu ugovor sa Interom ističe ovog leta, a sigurno nema nameru da se već sada penzioniše.

Kao što već znamo, nije Kolarov jedini u pregovorima sa Crvenom zvezdom, tu su i Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović, a ako se svi transferi realizuju - biće to sjajan trio!

Njihovim dovođenjem Crvena zvezda bi dobila možda i najzvučnije pojačanje u poslednjih 20 godina.

Autor: Meridian sport

#aleksandar kolarov

#crvena zvezda

#dejan stanković