Transfer bomba odjeknula na stadionu Rajko Mitić

Mesecima unazad pričalo se o velikoj želji Crvene zvezde da dovede Aleksandra Dragovića, defanzivca Bajera iz Leverkuzena i reprezentativca Austrije. Te medijske spekulacije nisu demantovali ni klub, ali ni sam Dragović.

Taman kada se javnost malo "ohladila" od ove priče, misleći da se ništa pre početka letnjeg prelaznog roka na ovu temu neće desiti, prava bomba je odjeknula juče u večernjim časovima na stadionu Rajko Mitić.

Naime, Austrijanac srpskog porekla boravio je u toku jučerašnjeg dana na najvećem srpskom stadionu i obavio ozbiljne razgovore sa rukovodstvom kluba, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Kako saznajemo, rezultat ovih razgovora jeste definitivni dogovor oko Dragovićevog prelaska u redove beogradskih crveno-belih.

Naime, dogovoreno je da Aleksandar Dragović sezonu završi u dresu Bajera, a da onda od jula, kao slobodan igrač, obuče dres Crvene zvezde i napokon zaigra u klubu za koji, kako kaže, od malena navija.

Ovaj 30-godišnji standardni štoper austrijske reprezentacije do sada je u svojoj karijeri nastupao za bečku Austriju, Bazel, Dinamo Kijev, Lester i Bajer. Ove sezone odigrao je 25 utakmica u dresu tima iz Leverkuzena.

Očekuje se da Dragović bude veliko pojačanje za tim Crvene zvezde, koji se priprema za ulazak u Ligu šampiona u sledećoj sezoni. Dejan Stanković dobiće iskusnog i kvalitetnog igrača, u najboljim fudbalskim godinama, koji je navikao da igra utakmice na evropskoj fudbalskoj sceni.

Autor: redportal.rs

#dragovic zvezda

#dragovic zvezdi

#dragovic zvezdin

#zvezda dragovica

#zvezde dragovicu