Bivši napadač Čelzija oštro prema Superligi

Najavljena Superliga propala je za samo 48 sati po njenom predstavljanju javnosti, ali pojedinici i klubovi ne prestaju da "zakopavaju" osnivače.

Jedan od takvih je i Didijer Drogba. Čuveni napadač Čelzija i Marseja izneo je svoj stav prema ovom pitanju na svom Tviter profilu.

IZVOR: TW / @didierdrogba

Zanimljivo da je u svom pojašnjenju stvari on spomenuo Crvenu zvezdu kao glavni argument svoje odluke da se usprotivi novoj fudbalskoj ligi.

- Plasman u viši rang, ispadanje, iznenađenja, to je ono što unosi emocije u igru. Zajedništvo igrača i navijača, to je ono što čini igru lepom. "Mala" Grčka pobedi veliki Portugal pre nekoliko godina, Crvena zvezda pobedi moj Olimpik Marsej, čak i kada Lester vredno radi kako bi osvojio Premijer ligu ispred "velike četvorke", to je ono što čini fudbal prelepom igrom - napisao je Didije Drogba. 

Grešku koju je napravio tagovanjem košarkaškaškog tima a ne fudbalskog treba oprostiti, jer je ovim podsetio na slavne dane srpskog fudbala i da imamo pravo da se nadamo i radimo ne tome da se to vreme vrati.

pročitajte još

TEŽAK UDES u Beogradu

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#didijer drogba

#simbol

#superliga