Prvi trofej u istoriji kluba

Futsaleri KMF FON osvojili su Kup Srbije u futsalu tako što su u finalnoj utakmici pobedili KMF Novi Pazar rezultatom 3:1. Strelci za KMF FON su bili Marko Radovanović 2 puta i Aleksandar Pavlović, dok je strelac za KMF Novi Pazar bio Milan Mutavdžić.

Bila je ovo jako interesantna utakmica, pravo finale. FON je bolje otvorio meč i već u 4. minutu je Radovanović postigao svoj prvi gol, da bi isti igrač duplirao prednost u 8. minutu. Brza prednost je futsalerima koji nastupaju za FON, dozvolila da igraju malo opuštenije pa se na poluvreme otišlo sa 2:0.

Nastavak meča je doneo mnogo bolju igru Novog Pazara, pa je već u 5. minutu drugog dela prednost prepolovljena golom Mutavdžića. U tim trenucima se meč lomio, Novi Pazar je bio u naletu i prava je sreća za FON da nije došlo do izjednačenja.

Ali kao što to u fudbalu biva, isto je i u futsalu. Kad se ne postigne gol vrlo brzo se primi. Pavlović je doveo FON u prednost od 3:1 i tako trasirao put ka trofeju. Ipak, sve je mogao da zakomplikuje strelac 2. gola kada je nesportskim potezom dobio direktan crveni karton i svoj tim, naredna 2 minuta, ostavio sa igračem manje. FON se uspešno odbranio i rutinski priveo meč kraju.

Ovo je prvi Kup trofej za futsalere FON pa se na taj način zlatnim slovima upisuju u istoriju kluba.

Autor: redportal.rs

#Novi Pazar

#fon

#futsal

#kup srbije