Jutjuber na lošem glasu zbog optužbi maloletnika

Proteklih meseci se podigla prašina oko jednog od najpoznatijih bjuti jutjubera Džejmsa Čarlsa. Naime, bjuti guru se suočio sa optužbama 16-godišnjih momaka da je sa njima razmenjivao seksualne poruke, iako je znao da su maloletni. O tome detaljnije možete da pročitate na linku ispod 👇🏻:

Džejms Čarls se nakon toga javno izvinuo putem Jutjub video-snimka, u kom je objasnio da je pre bilo kakvih dopisivanja pitao momke za godište. 👇🏻

Sada, kako prenose strani mediji, Jutjub je potvrdio za BBC da će njihovo partnerstvo sa 21-godišnjim bjuti guruom biti prekinut. Trenutno nije poznato koliko će prekid partnerstva trajati.

View this post on Instagram

A post shared by James Charles (@jamescharles)

IZVOR: IG / @jamescharles

Ovo nije prva kompanije koja je prekinula partnerstvo sa Džejsmom. Naime, kozmetička kompanija Morphe izdala je obaveštenje u kom najavljuje prekid partnerstva.

IZVOR: TW / @MorpheBrushes

Povodom raskida partnerstva sa kompanijom Morphe oglasio se i Džejms na Tviteru.

IZVOR: TW / @jamescharles

On je u svojoj izjavi naveo da iako je preuzeo odgovornost za dva momka koja su se javno oglasila, njegov tim sada preuzima sve potrebne korake kako bi se sprečile dezinformacije jer se pojavio veliki broj ljudi koji sada šire lažne priče. On se tim povodom sam javio kompaniji, sa kojom je doneo zajedničku odluku da se prekine partnerstvo.

Autor: redportal.rs

#Džejms Čarls

#Partnerstvo

#bjuti

#bjuti guru

#bjuti jutjuber

#jutjub