Pevačica se obratila 49. godini života 🧐

Popularna pop pevačica Severina danas je na Instagram nalog objavila specijalnu poruku kojom se oprostila od 48. godine života i potom nabrojala šta sve želi da joj donese 49. 🥳🎂

Severina tokom sutrašnjeg dana puni 49. godinu i uzima 50, a evo i šta je poručila povodom toga:

- Draga moja 48, adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I pre smo imali probleme pa ih nismo rešili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, 49! Pozdrav generaciji 1972 - napisala je pevačica uz fotografiju ispod sa Maldiva. 

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

IZVOR: IG / @severina

Podsećamo, Severina je nedavno nakon 17 godina progovorila o eksplicitnom snimku sa jahte i otkrila kako danas gleda na ovaj događaj. Detaljnije u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#49

#ROĐENDAN

#Severina

#poruka