Pevačica otkrila u kakvom je odnosu danas sa Jovanom Joksimović

Popularna pevačica Severina ponovo je u žiži javnosti zbog eksplicitnog video snimka iz 2004. godine. Pevačica je nakon 17 godina od nastanka pomenutog videa govorila javno o njemu, o čemu možete čitati u tekstu ispod:

Pored eksplicitnog videa, u javnost su 2018. godine puštene i pevačicine intimne fotografije, o kojima je Severina nedavno govorila u emisiji 150 minuta i tokom svog izlaganja prozvala voditeljku Jovanu Joksimović.

Foto: Printscreen Pink.rs/redportal.rs

Jovana je u jeku skandala, kada su Severinine nage fotografije dospele u javnost, u jutarnjem programu komentarisala pomenute slike, što joj je pevačica zamerila jer su se privatno poznavale, a njihova deca su se i igrala zajedno.

- Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica i potom otkrila u kakvom odnosu se danas nalazi sa voditeljkom.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

IZVOR: IG / @severina

Severina je tokom gostovanja otkrila da se sa Jovanom nije čula od pomenutog događaja.

- Ne, nismo se čule od tada - rekla je pevačica, dok Joksimovićeva nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja - rekla je voditeljka za Srpski telegraf, piše Blic.rs.

Autor: redportal.rs

#Severina

#gole slike

#jovana joksimovic