Najveća podrška iz prvih redova

Pevačica Jelena Tomašević sinoć je svim srcem iz prvih redova bodrila svog supruga Ivana Bosiljčića na njegovom posebnom nastupu. Jelena je na svoj Instagram profil okačila video sa sinoćnjeg Bosiljčićevog nastupa i na taj način podelila sa nama delić fantastične atmosfere.

View this post on Instagram

Fantastično #naševeče @ivanbosiljcicofficial

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

IZVOR: IG / @jelenatomasevic_official

Ivan Bosiljčić je sinoć održao jednu od svojih muzičkih predstava koje je nazvao Naše veče. Više o specijalnom muzičkom programu našeg poznatog glumca možete pročitati u tekstu ispod:

Pored pesme Ne kuni me, ne ruži me majko, koju je u originalu izvodio Luis, Bosiljčić je otpevao i pesme I sad me po tebi poznaju, Tajno moja i mnoge druge. Pored pevanja, Bosiljčić je na radost publike kazivao i poeziju, a jedna od pesama koje je izrekao bila i Pismo majci od Jesenjina.

Ukoliko sinoć niste bili u mogućnosti da prisustvujete ovom događaju, Ivana Bosiljčića ponovo možete slušati tokom novembra meseca.

View this post on Instagram

11. НОВЕМБАР. НАШЕ ВЕЧЕ. За све коjи нису успели да набаве карте за октобарски термин,а и за вас коjи би дошли поново. 🧡 @tickets.rs @akademija28 #naševeče #poezija #muzika #teatar #beograd #novembar #2020

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

IZVOR: IG / @ivanbosiljcicofficial

Autor: redportal.rs

#ivan bosiljčić

#jelena tomašević

#naše veče