Tokom svog izlaganja voditeljka govorila o prostitukama

Svima dobro poznato TV lice Jovana Jeremić završila je pravni fakultet gde se takmičila u besedništvu, a video sa pomenutog takmičenja objavljen je na Jutjubu.

Tokom svog izlaganja poznata voditeljka govorila je o prostitukama, lažnom moralu i srpskim sponzorušama.

- Prvo sam imala dvojicu u jednom danu. Onda osmoricu… a onda sam prestala da brojim. Ovo su reči komšinice s kojom sam odrasla - rekla je Jovana na početku besede.

- Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke… Koliko je samo devojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju - vikala je Jovana, piše Objektiv.rs.

- Po čemu su Markesove tužne ku*ve i prostitutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grehe prostitutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je ku*va dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje decu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je prostitucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te devojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem - govorila je voditeljka, a celo njeno izlaganje možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Besedništvo Pravni fakultet

Autor: redportal.rs

#besedništvo

#jovana jeremic

#takmičenje

#video