Konačno kraj nakon 3 meseca

Dep će konačno saznati, nakon tri meseca, odluku suda nakon njegove tužbe časopisu The Sun zbog članka u kojem je imenovan kao ženomrzac i etiketiran kao sklon tome da tuče svoju ženu.

Visokooktansko suđenje se odigravalo paralelno sa njegovim raspadajućim brakom sa Amber Heard koja je će po svemu sudeći izgubiti spor sa Depom. Jer se u poslednjih dva meseca ipak otkrilo da nije baš sve tako kao što je rekla..

Celog leta sve naslovne strane su prštale od izveštaja sa suđenja i detalja svedočenja Depa i Heard. Citav slučaj je fokusiran na članak iz The Sun iz 2018. godine u kome se navodi da je Dep prebio svoju tadašnju ženu Amber Heard.

Dep je čak 5 dana davao svoju verziju događaja pred sudom tokom kojih je bio do detalja ispitivan, posebno odgovarajući na detalje koji se tiču njegove konzumacije alkohola i opijata i optužbi za naslino ponašanje.

Tokom poslednjeg svedočenja, Depov advokat je jasno sumirao šta znači ovo suđenje poznatom glumcu:

"Kada kažem da je izgubio sve, za njega sve je očigledno njegova reputacija. Ovde se ne radi o novcu, već o pravdi."

Optužbe za nasilje takođe terete i Amber Heard, kao i optužbe za veze sa poznatim glumcima poput Džejmsa Frankoa i multimilionerom i vlasnikom kompanije Tesla Elonom Maskom.

Obe strane poriču sve. Odluka suda pada u ponedeljak.

Autor: sky news / redportal.rs

#Amber herd

#Džoni Dep

#Engleska

#Johny Depp

#Razvod

#Suđenje

#alkoholizam

#opijati

#prebijanje