Pevač će tumačiti lik jednog MMA borca 😎

Pevač Slobodan Radanović uskoro će zaploviti u glumačke vode. Naime, popularni pevač dobio je ulogu u filmu o MMA borcima za koji je scenario napisao sin nedavno preminulog kantautora Đorđa Balaševića Aleksa, a radni naziv glasi Megdan film.

Kako Sloba već duži vremenski period aktivno trenira i dosta napora ulaže u svoj fizički izgled, izvor za medije otkriva da će upravo on igrati jednog od MMA boraca u filmu.

- Što se tiče tog filma, do mene su došle samo neke "ofrlje" informacije. Još nisam dobio scenario. Znam da su u pitanju ozbiljna produkcija i budžet i da se ništa ne prepušta slučaju. Dobio sam ulogu koja je vrlo zapažena u filmu, nije sporedna ili nešto tako. Igraću sa našim najboljim glumcima, to mi jako imponuje i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano - izjavio je pevač i dodao:

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

- Moj lik je u top 3 uloge u filmu. Moraću ozbiljno da se pripremim i fizički i mentalno. Iz samog naziva filma Megdan, jasno je da se priča vrti oko sporta, MMA borbi, verovatno ću biti MMA borac, očekujte svakakve drame, kriminal, biće tu svega. Desilo se ovo što se desilo sa Đoletom, pa je sve to omelo malo i usporilo, ali uskoro ću se samo tome posvetiti, pa ću moći malo detaljnije da pričam o svemu tome.

Nešto više o pomenutom filmu rekao je i Aleksa Balašević:

- Biće to sasvim nešto novo, željni smo dokazivanja da nismo samo obučeni da napunimo Beogradsku arenu fajterskom publikom, koja voli borbe i koja se kladi na borce, već i da umemo da ceo Megdan pretočimo u manje od 2 sata igranog filma sa domaćim najboljim odabranim glumcima i ekipom - otkrio je Aleksa za Kurir i dodao:

- Biće to ljubavni film, ujedno akcioni i komični, a pre svega satkan od nekoliko istinitih događaja. Radnja prati nekoliko ljudi koji imaju svoje životne megdane, a pre svega momka koji predstavlja novu generaciju. Od sekjuritija na vratima, kafane u malom mestu, do Las Vegasa u ringu - piše portal IDJTV.com.

Autor: redportal.rs

#MMA

#Sloba Radanović

#balašević

#film