Porodica je morala da se odluči za drastičan korak

Čuveni vozač Formule 1 Mihael Šumaher već 7 i po godina je u lošem zdravstvenom stanju, usled strašne nesreće koja ga je zadesila na skijanju u decembru 2013. godine, kada je tokom spusta na nebezbednoj stazi naleteo na stene, koje se nisu videle pod snegom, pao i udario glavom o kamen, iako je imao svu potrebnu opremu.

Po odluci porodice, koja se još nijednom nije zvanično oglasila, godinama se malo zna o pravom zdravstvenom stanju legendarnog vozača, koji se leči u svom domu.

Kako prenose nemački mediji, cena lečenja sedmostrukog osvajača Formule 1 je ogromna, pa se njegova supruga Korina odlučila da proda luksuzno imanje, na kome je sa mužem maštala o bezbrižnom životu, kada ode u penziju.

Foto: france24.com

Imanje se prodaje za 5.870.000 evra , a kako lečenje košta čitavo bogatstvo, nagađa se da je Mihaelova supruga do sad iskeširala više od 40.000.000 dolara. 😓

Nedavno je osvanula informacija da Šumaher može da komunicira putem očiju i da sam odlučuje šta će o njemu saznati javnost.

U pripremi je i dokumentarni film o ovom slavnom vozaču Formule, koji producira Bendžamin Sejkel. On je najavio mnogo zanimljivosti, kao i detalja iz trenutnog života i stanja slavnog vozača.

Autor: redportal.rs

#Mihael Šumaher

#bolest

#formula 1

#lecenje

#nesreca

#prodaja imanja