Pevačica u Kasnom Zornjaku govorila o detinjstvu, karijeri, drugoj knjizi, ali i Zadruzi

Iako je u medijskoj izolazici, kako je rekla, pevačica Kija Kockar ipak se odazvala na poziv Dragana Marinkovića Mace i bila gost u studiju Kasnog Zornjaka na RED TV-u Kija je tokom emisije govorila o svom odrastanju, prisetila se posla stjuardese, ali je govorila i o planovima za svoju karijeru i pomenula da razmišlja o odlasku iz Srbije.

Foto: Printscreen RED TV

Razgovor sa Macom Kija je počela periodom odrastanja,koje je bilo bezbrižno, a jedina trauma iz detinjstva bila joj je što joj bicikla nema 18, već 3 brzine i što joj barbika nema balsku, već kratku haljinu. 😅

Kija je otkrila da u periodu odrastanja nikada nije pomislila da će steći popularnost kakvu sada ima, ali je zato imala ambicije da bude cvećarka. 😁 Međutim, životni put ju je odveo poslu stjuardese, koji je radila 5 godina.

Kako je rekla, radila je u 3 avio-kompanije, a za sve vreme obavljanja posla stjuardese setila se samo jedne neprijatne scene iz aviona - kada ju je državljanin Turske udario po zadnjici nakon čega je odmah kažnjen i udaljen sa leta.

Kao jedno od najlepših mesta koje je posetila Kija je izdvojila Sindej, dok se najluđe provela u Bangkoku. 😎😁

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, pevačica je otkrila da razmišlja o odlasku iz Srbije, ali da još uvek nije prelomila. U Srbiju se vratila zbog ljubavi, a isto tako zbog nje bi bila spremna i da ode.

Tokom emisije Kija se dotakla i svoje prve knjige - Moj potpis, za koju je rekla da predstavlja zbir svega onoga što joj se desilo tokom Zadruge i da nema poetsku vrednost, pisana je kao autobiografija. Prema rečima pevačice, postoji mogućnost da izda i 2. knjigu, ali to se neće desiti skoro, već u narednih 10 godina. Kroz 2. deo svoje knjige Kija bi iznela sve što se dešavalo nakon Zadruge.

S obzirom na sve ono što je preživela do sad, Maca nije mogao da ne pita Kiju šta misli o ušešču svoje majke u Zadruzi, ali i o odnosu Tare i Ša.

Kija i Ša imaju zajednički duet, ali to nije dovoljno da bi ona stala na njegovu stranu. Pevačica je otkrila da je od početka uz Ivanu i da se čuje sa njom, i da nikako ne podržava odnos repera i zadrugarke. Na majku je jako ponosna, ne voli kada je ućutkuju i smatra da jedino ona govori istinu o vezi Tare i Ša.

Foto: Printscreen RED TV

Pričom o pomenutom rijaliti paru Kija se nadovezala na Zadrugu 1, kada je bila njen deo, i prokomentarisala da su Lunu svi razapinjali zbog postupaka, dok sa Tarom nije tako. Pevačica je još istakla da je jedino Luni sve oprostila, dok isto ne može reći za druge aktere u priči.

Pevačica se nedavno vratila sa odmora u Dubaiju, a kako je otkrila gledaocima, već sutra ide na novo putovanje. Iako nije mogla mnogo da otkrije o njemu, pomenula je samo da je će destinacija biti u Srbiji.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#Kristina Kija Kockar

#red tv